středa 28. srpna 2019


postele z masivu s úložným prostorem

Dnes v 3:46 | Jan Hašpica

Postel z masivu s úložným prostorem Aneta


Dub i buk je tvrdé dřevo, ze kterého se získává pevné dřevo s atraktivními letokruhy. Po zpracování získá velmi speciální toporný nádech, který je zajímavý jak pro profesionální designéry, tak pro běžné zákazníky, kteří se snaží vytvořit stylový, praktický a originální interiér. Také postel z masivu s úložným prostorem Aneta je vyráběna především z kvalitních tvrdých dřevin.
Hustá textura dřeva poskytuje hotovým výrobkům trvanlivost, kvalitu, pevnost a dlouhou životnost. Bukové postele z masivu s úložným prostorem...


 Více zde


http://postelezmasivu-com.blog.cz/1908/postele-z-masivu-s-uloznym-prostorem

2 komentáře:

  1. Koukala jsem na odkaz a pěkná práce, na kolik tak vyjde cenově takové letiště? Tedka sháníme nějakou postel větší a kvalitnější postel zatím jsme koukali tady tady taky tam mají pěkné postele i do dětského pokoje a ještě nějaký další dřevěný nábytek. Ale nechceme to úspěchat a nevybrat hned první co se nám bude líbit tak patrame.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli máte postel z masivu, tak jak se pak díváte na takový levný noční stolek na který se koukám z té jedné fotky? Není to tak trochu proti vaší srsti? Já bych si tedy nedovolila vyfotit fotku domácnosti, když by něco takhle solidně šlo proti mému přesvědčení. Hanba!!

    OdpovědětVymazat